X
تبلیغات
خوشمزه ترين خوشمزه ها(لطفا سالم بمانيد) - شیرینی، شربت، مربا

قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ

 

صفحه اصلی

اخبار طب و تغذیه

مقالات

محصولات

 
  خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی

منوی اصلی
لينکهاي سريع
صفحه نخست
ايميل ما
آرشيو مطالب
عناوین مطالب وبلاگ
محصولات سلامتی
موضوعات
خوردني‌هاي مجاز
خوردني‌هاي غير مجاز
آشپزخونه سالم
خواص خوراکی‌ها
دانستني‌هاي با نمك
شیرینی، شربت، مربا
درمان ساده بيماريها
نون و نونوايي تو خونه
آشپزي ابتكاري 1
آشپزي ابتكاري 2
غذای محلی و ملل
رايحه درماني
دمنوش
سس، سالاد
مزاج‌ها
ویتامین‌ها
من يار مهربانم

محصولات

آرشیو ماهانه
مرداد 1392
تیر 1392
خرداد 1392
اسفند 1391
بهمن 1391
دی 1391
آبان 1391
مهر 1391
شهریور 1391
مرداد 1391
اردیبهشت 1391
فروردین 1391
ادامه ی آرشیو ماهانه

لينک دوستان


آمار بازدید

تبلیغات





کلوچه سنتی بپزین

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

  کلوچه سنتی  

مواد لازم:

آرد گندم سبوس دار                                         2 کیلو

خمیر مایه                                                   1 قاشق چایخوری

شیرمحلی تازه                                               1 کیلو

کره محلی سالم                                               نیم کیلو

نبات پودرشده                                                700 گرم

نمک دریا                                                    1قاشق چایخوری

روش پخت:

خمیر مایه را با نمک و 1 قاشق چایخوری نبات داخل 1/3 لیوان آب ولرم ریخته حدود 10 دقیقه می ‌گذاریم ‌ور بیاید.و بعد آن را به شیر و شکر اضافه می‌کنیم.

آرد را 2 بار الک کرده و کره را به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.یک بار دیگر مواد را از الک رد کرده و بعد شیر و شکر که خمیر مایه هم دارد را به آن اضافه می‌کنیم و هر چه بیشتر آن را ورز می‌دهیم . روی خمیر را پوشانده و  یک شب در یخچاال میگذاریم.

فر را با حرارت 180 درجه گرم می‌کنیم، حالا گلوله ای اندازه نارنگی از خمیر جدا کرده و آن را به قطر حدود نیم سانتیمتر پهن می‌کنیم و قالب زده در سینی فر می‌چینیم. سینی را در طبقه اول فر به مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم و بعد از 10 دقیقه، آن را پشت و رو می‌کنیم. بعداز 7 دقیقه آن را از فر خارچ می‌کنیم اگر نپخته بود دوباره چند دقیقه در فر میگذاریم و بعد نوش جان می‌کنیم.



:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در دوشنبه سیزدهم خرداد 1392 و ساعت 23:53

 


معجون 4 مغز فوق خوشمزه...

معجون 4 مغز فوق خوشمزه...

کنجد بدون پوست و کمی برشته                            1 پیمانه

مغز پسته  بی نمک و کمی برشته                          1/2 پیمانه

خلال بادام یا بادام خرد شده و کمی برشته                 1/2 پیمانه

مغز گردو  قطعات ریز و درشت                                 1 پیمانه 

مغز فندق  کمی برشته                                          1/2 پیمانه

پودر نارگیل                                                         1 پیمانه

 هل ساییده                                                        1 قاشق چایخوری

وانیل درجه 1                                                       1/4 قاشق چایخوری

گلاب                                                                 2 قاشق 

عسل                                                                 1 پیمانه

روش تهیه :

همه مواد را در ظرف گودی ریخته کاملا مخلوط میکنیم و اگر چسبندگی‌اش کم بود عسل بیشتری می‌ر‌یزیم  تا چسبنده شود و تا حدی خودش را بگیرد .سپس در ظرف زیبایی پهن کرده و با پشت قاشق خوب فشار می‌دهیم تا به ‌هم بچسبد . و روی آن را با مغز گردو پسته و فندق و بادام تزیین می‌کنیم. و در یخچال نگه می‌داریم.             




:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در شنبه سی ام دی 1391 و ساعت 4:50

 


کیک اسفنجی مربایی

کیک اسفنجی مربایی

بدون مواد شیمیایی و شیر یا ماست و.... 

 در 20 دقیقه

 مواد لازم برای اسفنج کیک:

کره                                                     175 گرم

پودر نبات                                           175 گرم

تخم مرغ                                               3 عدد

آرد  175                                                                گرم

 مواد لازم برای داخل کیک

مربای مورد  علاقه                                  3 قاشق چایخوری

خامه  سالم غیر بسته بندی                            500 گرم

 طرز تهیه:

فر را روی درجه 180 سانتیگراد تنظیم کنید. دو قالب کیک انتخاب کرده و آن ها را چرب کنید.کره و پودر نبات  را‌‌‌ ‌‌در ظرفی ریخته، آن قدرهم بزنید تا پف کرده و بی رنگ شود.

 زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت از هم جدا کرده و جدا گانه هم بزنید. سپس به آرامی تخم مرغ ‌های هم زده را به مخلوط کره و پودر نبات اضافه کنید.

 - آرد الک شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس با قاشق، مایه کیک را درون قالب ها بریزید.  مدت 20 دقیقه آن ها را حرارت دهید.

سپس بگذارید تا سرد شوند و از قالب بیرون آورید.  

خامه را آن قدر ‌‌هم بزنید تا سفت و ضخیم شود.

سپس آن را همراه مربا روی یکی از اسفنج ها بریزید.

 سپس اسفنج دیگر را روی آن قرار دهید .

در صورت تمایل روی کیک به مقدار فراوان پودرنبات بریزید و نوش جان کنید.  



:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در یکشنبه نهم بهمن 1390 و ساعت 7:19

 


نون خامه ای

نون خامه ای

مواد لازم :

آرد ...................................................................... 1 پیمانه (105 گرم)

آب ....................................................................... 1 پیمانه (160 گرم)

کره یا روغن جامد...................................................... 50 گرم

نمک......................................................................  سر چاقو

تخم مرغ.................................................................  3-4 عدد

خامه......................................................................  به مقدار لازم

پودر نبات.(جهت طلایی شدن نون خامه ای).....................  1 قاشق غذا خوری

روش پخت :

         آب و روغن و نمک را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. وقتی به جوش آمد بلافاصله, آرد الک شده را یک مرتبه به آن اضافه می کنیم و سریع هم زده و خاموش می کنیم ( آن را فقط در حدی هم می زنیم که مایه سفت شود ؛ زیاد هم زدن آن باعث روغن انداختن و بریده شدن آن می شود)



:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در شنبه دوازدهم آذر 1390 و ساعت 0:55

 


شیرینی مربایی

شیرینی مربایی

مواد لازم :

کره ............................................... 225 گرم

پودر نبات........................................  225 گرم

تخم مرغ زده شده................................  2 عدد

وانیل............................................... کمی

آرد سفید........................................... 450-550 گرم

مربا یا مارمالاد................................... مقداری

روش پخت:

آرد را چند مرتبه در ظرفی گود الک کرده کنار میگذاریم , در ظرف دیگری کره و پودر نبات را مخلوط میکنیم تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده به تدریج می زنیم, آرد را اضافه کرده هم میزنیم خمیر نرمی به دست می آید . روی سطح صافی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 3 میلیمتر پهن کرده و به شکل دلخواه غالب می زنیم. غالب ها را در سینی فر با کاغذ روغنی گذاشته , داخل فر را با حرارت 175- 190 به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم . شیرینی ها را خارج کرده صبر میکنیم تا کاملاً سرد شوند بعد روی یکی مارمالاد مالیده شیرینی دیگری را روی آن میگذاریم و کمی روی هم فشار میدهیم تا بهم بچسبند .

اگر از قالب با شکل های متفاوتی استفاده میکنید تعداد شیرینی ها را زوج بزنید  تا هنگام جفت کردن شیرینی ها کم نیاورید.



:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در جمعه یازدهم آذر 1390 و ساعت 23:21

 


شیرینی کره ای (بیسکویت کره ای)

   شیرینی کره ای (بیسکویت کره ای)   

مواد لازم :

آرد سفید..................................................................... 1 کیلوگرم

کره  اعلی حیوانی یا روغن کنجدغیر کارخونه ای..................  450  گرم

پودر نبات ...................................................................  450 گرم

زعفران آب کرده ..........................................................   کمی

روش پخت :

         آرد و پودر نبات را سه تا چهار بار الک کرده تا هواگیری و شیرینی شما پوک  شود, سپس آرد و پودر نبات و روغن را با هم خوب مخلوط کرده و با دست ورز می دهیم اگر خمیر سفت بود کمی روغن به آن اضافه می کنیم( البته ابتدا خوب ورز دهیم تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کند بعد بررسی کنیم که روغن اضافی نیاز هست یا نه ) .

       خمیر را با وردنه به قطر 4 میلی متر پهن کرده قالب می زنیم . سینی فر را چرب کرده آرد می پاشیم و شیرینی ها را در آن می چینیم , زعفران آب کرده را با قلم مو روی آن کشیده . سینی را داخل فر با حرارت 170 درجه به مدت 20- 25 دقیقه قرار می دهیم .

        این شیرینی بسیار ترد و خوش مزه است و شما میتوانید از اسا نسهای کاملا طبیعی نظیر رنده پوست پرتقال یا وانیل و یا رنده پوست لیمو ترش یا .... استفاده کرده و شیرینی  هایی با طعم  لیمویی ،  پرتقالی و وانیلی  بپزید .



:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در سه شنبه هشتم آذر 1390 و ساعت 11:18

 


سکنجبین ویزه افطار
 سکنجبین مخصوص روزه داران 

صفراوی مزاجان و افرادی که عطش فراوان دارند.

مواد لازم :

عسل خوب                                                     5 قاشق

آب لیموترش تازه                                               3 قاشق

سرکه خانگی غیر صنعتی                                   1 قاشق

عرق طبیعی کاسنی                                         5 قاشق

عرق بیدمشک                                                 3 قاشق

گلاب                                                             3 قاشق

آب طبیعی غیر لوله شهری                                   4 لیوان 

روش تهیه :

همه مواد را به آب اضافه کرده کاملا مخلوط کرده در یخچال نگهداری کنید تا کمی خنک شود و به عنوان نوشیدنی  افطاری میل کنید .

                                                                                                                   نوش جان






:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در شنبه پنجم شهریور 1390 و ساعت 1:9

 


دستورالعمل تهیه نوشیدنیهای خوشمزه خانگی

ترکیبات خوشمزه زیادی می توان از میوه های مختلف درست کرد. میوه های خیلی آبدار مثل گلابی و هلو را می توان با انواع مختلف توت مثل شاه توت مخلوط کرد. سیب هم میوه بسیار خوبی برای درست کردن آبمیوه است و استفاده از هلو و توت ها در فصل آن بسیار عالی است.

بد نیست که ابتدا آب میوه ها را جداگانه در مخلوط کن بگیرید و در ظرف های مجزا بریزید و هرکدام را امتحان کنید تا ببینید بیشتر از کدام خوشتان می آید. با تغییر فصل ها و آمدن میوه های جدیدتر، انتخاب های زیادی برای آبمیوه پیش رویتان قرار دارد.

برای آبمیوه بهتر است از میوه های کاملاً رسیده که حسابی آبدار باشند استفاده کنید. خیلی وقت ها ممکن است میوه های نارس را بخورید. درست است که این میوه ها قیافه خوبی دارند اما اصلاً طعم و خاصیت غذایی ندارند. بیشتر میوه ها وقتی کال هستند از درخت چیده می شوند و روانه بازار می شوند تا در پروسه فروش رسیده تر شوند. موقع خرید میوه برای آبمیوه سعی کنید از میان میوه هایی انتخاب کنید که خیلی خوب رسیده باشند و اگر هم بین آنها میوه نارس وجود داشت، آنها را در محیط گرم نگه دارید و با پاکت های کاغذی روی آنها را بپوشانید تا سریعتر برسند. هرچه میوه گرمتر شود، سریعتر می رسد.

این راه می تواند فرصت خوبی برای کنترل سرعت رسیدن میوه ها باشد چون احتمالاً نمی خواهید که همه میوه با هم همزمان برسند. اینطوری می توانید بخشی از میوه ها را که می خواهید دیرتر برسند در محل خنک نگه دارید و بخش دیگر را در محل گرم. در فرایند رسیدن نشاسته میوه ها به قند تبدیل می شود و بافت رویی میوه صاف و آبدار می شود و خاصیت اسیدی آن خنثی می شود. همچنین میوه بوی خوبی می گیرد.

دستورالعمل آبمیوه

نوشیدنی زنجبیل و لیمو

یک عد سیب، خرد شده

یک نصف لیموترش

یک نصف زنجبیل (اگر طعم آن برایتان خیلی قوی است کمتر استفاده کنید)

یک مشت انگور


هسته انگورها را درآورده و سیب و زنجبیل را با هم در مخلوط کن ریخته و آب آنرا بگیرید. سپس بقیه میوه ها را به آن اضافه کرده و آبمیوه را در یک لیوان بزرگ تر ریخته  وميل کنید.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

نوشیدنی سیب و زنجبیل

یک تکه کوچک زنجبیل

سه عدد سیب

همه را در مخلوط کن ریخته، آب آنها را بگیرید و سرو کنید.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

آب هلو/گلابی/سیب

دو عدد هلو، هسته آن را دربیاورید

یک عدد سیب، هسته را درآورده و خرد کنید

یک عدد گلابی

در مخلوط کن آب آنها را گرفته و سرو کنید

~~~~~~~~~~~~~~~~~

مخلوط میوه

10عدد شاه توت ، تازه

یک عدد سیب، خرد شده

یک نصف پرتقال، پوست کنده شده و خرد شده

میوه ها را در مخلوط کن ریخته و آب آنها را بگیرید و سرو  کنید.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

نکتار میوه

یک عدد پرتقال، پوست کنده شده و خرد شده

نصف فنجان تمشک  تازه

یک عدد شلیل

میوه ها را در مخلوط کن ریخته و آب آنها را بگیرید و سرو  کنید.

~~~~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~~~~~~~

آب تمشک آبی و گیلاس

یک مشت گیلاس، هسته آن درآورده شود

¾ فنجان تمشک آبی

یک عدد سیب، خرد شده

میوه ها را در مخلوط کن ریخته و آب آنها را بگیرید و سرو  کنید.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ایده های دیگر برای آبمیوه...

یک فنجان شاه توت

دو عدد سیب متوسط

یک قاشق غذاخوری آبلیمو

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

نصف گریپ فروت

یک پرتقال متوسط

دو مشت تمشک

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

یک گلابی

یک هلو

یک سیب

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

یک پرتقال

یک انبه

یک سیب

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دستورالعمل های آب سبزیجات

آب خیار و کرفس

یک عدد سیب، خرد شده

4 عدد هویج متوسط

یک دسته کرفس

نصف لیمو ترش، پوست کنده شده

یک چهارم خیار متوسط، پوست کنده شده

مواد را در مخلوط کن ریخته و آب آنها را بگیرید و سرو  کنید.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

سالاد

یک عدد سیب

سه عدد هویج متوسط

نصف فلفل سبز، شیرین

4 برگ کاهو

نصف لیموترش، پوست کنده شده


مواد را در مخلوط کن ریخته و آب آنها را بگیرید و سرو  کنید.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

نوشیدنی کلسیم

نصف فنجان بروکلی تازه

یک عدد سیب

3 عدد هویج متوسط

یک مشت جعفری تازه

نصف لیموترش، پوست کنده شده (اختیاری)

مواد را در مخلوط کن ریخته و آب آنها را بگیرید و سرو  کنید.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

آب هویج و سیب زمینی شیرین

دو عدد هویج متوسط

یک ساقه کرفس

یک عدد سیب زمینی شیرین کوچک

یک عدد سیب

نصف لیموترش (اختیاری)

مواد را در مخلوط کن ریخته و آب آنها را بگیرید و سرو  کنید.


توصيه ميكنيم به جاي هويج از زردك ايراني استفاده كنيد

نوش جان!



:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در یکشنبه سوم مرداد 1389 و ساعت 16:13

 


خودتون ماء الشعیر واقعی درست کنین
طرز تهیه ماء الشعیر و کشک الشعیر

مواد لازم :

جوی پوست کنده:                    یک و نیم کیلو
آب سالم(بدون کلر):                  یک و نیم لیتر

طرز تهیه :
جوی پوست کنده و آب را در ظرفی ریخته و بگذارید با شعله ملایم بجوشد تا دو لیوان آب باقی بماند. سپس آنر ا از روی حرارت برداشته و بگذارید مواد آن ته نشین شود. آب سرخ رقیق بالای آن ماء الشعیر رقیق نامیده می شود که غذائیت آن کمتر بوده و در پاک سازی و خارج کردن مواد زاید از بدن قوی تر است. اگر چیزی از جرم و آرد جو همراه آن باشد، غذائیت آن بیشتر و خاصیت دارویی آن کمتر می شود و احتمال ترش شدن آن در معده های سرد بیشتر است.

طرز تهیه کشک الشعیر :
صد گرم جو را دو ساعت خیس کرده و بکوبید و به تدریج یک کاسه آب به آن بپاشید و بعد از  پارچه ای رد کرده و بجوشانید تا پخته شود که این غلیظ تر از ماء الشعیر بوده و خوردن آن برای اسهال صفراوی و غرغره آن برای ورم و درد گلو نافع است.

تذکر :
در تهیه ماء الشعیرهای موجود در بازار، برخي از توليدكنندگان صنعت نوشيدني، پودر يا عصاره مالت را با آب تركيب كرده و با افزودن گاز دی اكسيد كربن، محصول خود را به نام ماالشعير به بازار عرضه مي‌كنند.
اين محصولات به‌ دليل نوع مواد اوليه ‌شان خواص ماء الشعير طبيعی را نداشته و در واقع همان نوشابه های مضر، با طعم ماء الشعير هستند كه اسانس طعم ‌های مختلفی هم به آن اضافه می‌كنند.

ravazadeh.comسینای سلامت رسان


:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در چهارشنبه دوازدهم خرداد 1389 و ساعت 23:46

 


بازم شیرینی بدون قند و شکر

شیرینی     پفک نارگیلی

سلام به  همه دوستانی که غذای طیب و پاک می خورن و از هر چی غذای خبیث و ناپاک و آلوده دوری و پرهیز

می کنن .

به  همه کسانی که با فرهنگ تغذیه استاد جمشید خدادادی و دکتر حسین روا زاده آشنا هستن  و شکر و 

شیرینی جات قنادی نمی خورن  

عید قشنگ نوروز نزدیکه و بازار شیرینی و آشپزی داغ .میخوام به مناسبت نوروز واسه شما  خوب خوبا دستور یه شیرینی بدون  قند و شکر بذارم بپزین و نوش جون کنین . توجه این شیرینی بدون  مواد افزودنی مصنوعی شیمیایی و اسانس های غیر طبیعی هستش و هیچ عوارض منفی واسه سلامت بدن نداره  

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ محلی                                1 لیوان

نبات پودر شده نرم                                       4 لیوان

پودر نارگیل                                                 250 گرم

هل سبز آسیاب شده                                    1 قاشق س 

مغز پسته خرد شده                                       1 پیمانه

روش تهیه :

سینی فر مناسب رو آماده کرده و کاغذ روغنی پهن می کنیم 

سفیده تخم مرغ رو کاملا" از زرده جدا کرده و در ظرف مناسبی با همزن می زنیم  تا سفید بشه ،

 پودر نبات رو اضافه کرده دوباره  کاملا" هم می زنیم  تا مثل ماست چکیده بشه و  با یه قاشق آزمایش می کنیم اگه روی اون خط کشیدیم و اثرش نموند هنوز باید هم بزنیم ...حال پودر نارگیل  و هل رو اضافه کرده و کاملا" مخلوط کرده و گلوله های کوچک قد فندق بر داشته  در سینی چیده و روی اون کمی پسته می ریزیم و سینی رو در فر دمای 160 درجه و به مدت 15 تا 20 دقیقه می ذاریم

بعد از خت اگه راحت از کاغذ جدا نشد کمی صبر کنین بعد از 5 دقیقه راحت جدا می شه

نوش جون



:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در سه شنبه هجدهم اسفند 1388 و ساعت 7:1

 


يه حلوا ارده بدون شكر و هر نوع مواد مصنوعي

ارده:

دانه کنجد

عبارت است از کنجد بدون پوست، نرم و کوبيده مخلوط با روغن خودش به رنگ کرم يا زرد روشن که براي ساختن حلوا به کار مي‌رود

ارده فاقد هرگونه افزودني اعم از شيميايي و غيرشيميايي است و به عبارتي، صددرصد طبيعي است. تنها ماده تشکيل‌دهنده آن، کنجد است.

اگه ميخواين يه صبحانه خوشمزه يا يه شام خوشمزه داشته باشين

اگه عاشق شيريني هستين ولي به خاطر شكرش نمي خورين

اگه دنبال يه غذاي سبك ولي فوقالعاده پر انرژي مي گردين

و اگه چربي خون دارين يا لاغر هستين

......و

يه پيمانه ارده   2/3 پيمانه عسل يا شيره انگور يا شيره خرما رو  تو يه ظرف چيني باهم خوب مخلوط كنين و با يه چنگال  كاملا بهم بزنين تا تقريبا سفت بشه ولي به روغن نيفته .حالا با نون نوش جون كنين

خواص دارويي- غذايي کنجد: 1) وجود لسيتن فراوان در کنجد براي تقويت حافظه انسان بسيار موثر است. 2) سرشار از منيزيم و آهن بوده و سبب بهبود خستگي و ضعف عمومي ‌و مانع از کم‌خوني مي‌شود. 3) وجود املاح سديم و پتاسيم در کنجد سبب تعادل آب بدن مي‌شود. 4) سرشار از ويتامين‌هاي گروه B و ويتامين E و اسيدفوليک است. 5) با داشتن کلسيم وفسفر فراوان سبب استحکام استخوان و جلوگيري از پوکي استخوان مي‌شود. 6) بهترين غذا براي ورزشکاران و کساني که داراي کارهاي فکري هستند، مي‌باشد. 7) بازکننده گرفتگي و انسداد عروق و نرم‌کننده حلق و چاق کننده است. 8) اگر هنگام خواندن کتاب احساس خستگي فکري کرديد، کافي است مقداري کنجد بوداده بخوريد تا خستگي‌تان برطرف شده و دوباره ميل به خواندن کتاب و مطالعه پيدا کنيد.  

:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در دوشنبه سی ام آذر 1388 و ساعت 18:0

 


سمنو ..... آي سمنو.....

با سمنو انرژي بگيريد

باهره دامغاني
نوروز از روزگار باستان تا به امروز بزرگ‌ترين جشن ملي ايرانيان بوده است. از مهم‌ترين سنت‌هاي نوروزي سفره‌اي است كه بيشتر ايرانيان مي‌گسترانند و هر كدام از اركان آن نشانه‌اي از زندگي است كه هر ايراني بر محيط خود دارد.


يكي از مواد خوراكي هفت‌سين «سمنو» است.
سمنو نماد زايش و باروري گياهان است كه از جوانه‌هاي تازه رسيده گندم تهيه مي‌شود.
ماده اوليه سمنو، گندم خيس كرده جوانه زده است كه براي نوروز تهيه مي‌شود. در تهران سمنو را به صورت حلوا يا كاچي مي‌پزند. در نواحي مركزي و شرقي ايران، سمنو را نازك مي‌كنند و از آن نان نازك مي‌پزند. در حال حاضر با تغيير الگوي غذاي ايرانيان و روي آوردن آنها به غذاهاي آماده و عدم مصرف يا مصرف كمتر ميوه و سبزي، رژيم غذايي افراد فاقد ويتامين و املاح معدني لازم براي حفظ سلامتي بدن شده و در عوض ميزان چربي، كلسترول و سديم غذاها بالا رفته است (در مجموع موادي با محتواي انرژي بالا و محتوي مواد مغذي پايين) افزايش مصرف اين نوع مواد در سبد غذايي خانواده به بروز چاقي و مشكلات ناشي از آن نظير بيماري‌هاي
قلبي-‌ عروقي، ديابت، فشار خون و... منجر مي‌شود. اين در حالي است كه ما ايرانيان در گذشته انتخاب‌هاي غذايي سالم‌تري داشته‌ايم كه يكي از اين موارد مصرف جوانه‌ها در برنامه غذايي بوده است.
در كشور ما از هزاران سال پيش جوانه‌ها و اهميت مصرف آنها براي مردم شناخته شده بود.
اين موضوع به قدري اهميت داشت كه مردم ما استفاده از جوانه گندم را به عنوان يك آيين سنتي همواره در آغاز فصل بهار به شكل سمنو در سفره هفت‌سين لازم مي‌دانستند.
دانستن تغييراتي كه طي جوانه زدن رخ مي‌دهد و همچنين آگاهي از ارزش غذايي جوانه‌ها باعث مي‌شود كه با خواص غذايي سمنو كه در سفره هفت‌سين جايگاه مهمي دارد، بيشتر آشنا شويم و مصرف جوانه‌ها را به عنوان يك عادت غذايي مطلوب در برنامه غذايي‌مان بگنجانيم.
تغييرات شيميايي كه در دانه‌ها در حين جوانه زدن رخ مي‌دهد باعث افزايش املاح و ويتامين‌هاي آن مي‌شود. به طور كلي در فرآيند جوانه زدن، ويتامين‌ها، املاح و پروتئين به مقدار زيادي افزايش مي‌يابد، ولي كالري و كربوهيدرات كاهش مي‌يابد.افزايش پروتئين در حين جوانه زدن در اثر شكسته شدن مولكول‌هاي كربوهيدرات و تركيب آنها با نيتروژن موجود در هوا است.
در اثر اين فعل و انفعال مقدار كربوهيدرات كاهش مي‌يابد و اين تغييرات شيميايي باعث ايجاد پروتئين قابل جذب و هضم در بدن مي‌شود.
عنصر سديم در هضم غذا و در معده و روده (جهت جذب قندها و اسيدهاي آمينه) نقش حياتي دارد. دانه‌هاي خشك سبزي‌ها، غلات و حبوبات فاقد ويتامين C هستند، ولي در هنگام جوانه زدن مقدار زيادي ويتامين C توليد مي‌كنند.
افزايش ويتامين C در جوانه‌ها ناشي از جذب عناصر موجود در هوا به هنگام جوانه زدن است. در شروع روند جوانه زدن، نشاسته موجود در دانه شكسته شده و به قندهاي ساده گلوكز و ساكاروز تبديل مي‌شود كه اين عمل به وسيله آنزيم آميلاز صورت مي‌گيرد.
پروتئين‌ها هم به اسيدهاي آمينه تبديل مي‌شوند. روغن‌ها و چربي‌ها نيز به كمك آنزيم ليپاز موجود در جوانه‌ها، به اسيدهاي چرب مبدل مي‌شوند. در واقع يكي ديگر از فوايد جوانه‌ها آماده‌سازي غذا براي هضم و جذب است كه اين عمل به وسيله آنزيم‌هاي موجود در جوانه‌ها صورت مي‌گيرد. جوانه‌ها به مقدار زيادي داراي فيبر و آب هستند كه مصرف منظم آنها مانع بروز يبوست مي‌شود.
با توجه به اين مطالبي كه گفته شد مي‌توان گفت جوانه‌ها سرشار از ويتامين‌ها، املاح و آنزيم‌ها هستند و مصرف مرتب آنها يكي از راه‌هاي رساندن ويتامين و مواد معدني به بدن و حفظ سلامت است.سمنو كه حاصل جوانه‌هاي تازه‌رسيده گندم است، يكي از منابع خوب ويتامينE است. مهم‌ترين نقش ويتامين E افزايش چربي زير پوست است كه مصرف بالاي اين ويتامين باعث ايجاد جوش‌هاي زيرپوستي در صورت مي‌شود. بتاكاروتن كه در بينايي، رشد، تكامل پوست، سيستم عصبي و ايمني نقش دارد، نيز در سمنو به عنوان يكي از محاسن آن ديده مي‌شود.
جوانه گندم يكي از منابع غني پتاسيم و منيزيم نيز هست. پتاسيم در تحريك‌پذيري، انتقال و توليد انرژي نقش دارد. در اثر اسهال، استفراغ، نارسايي مزمن كليوي و كمبود منيزيم نياز به پتاسيم افزايش مي‌يابد. مصرف منابع غني پتاسيم (ميوه و سبزي) باعث كاهش فشار خون و بيماري‌هاي قلبي- عروقي مي‌شود. منيزيم نيز در متابوليسم انرژي، انقباض عضلاني، انقباض عصبي و رشد استخواني نقش دارد.مصرف زياد غذاهاي فرآيند شده، مقادير كم سبزي در رژيم غذايي، فعاليت شديد بدني و ديابت، خطر كمبود منيزيم را افزايش مي‌دهد.حال كه با خواص سمنو يكي از سين‌هاي سفره هفت‌سين نوروزي و به طور كلي جوانه‌ها بيشتر آشنا شديم، بهتر است كه در برنامه غذايي‌مان گنجانده شود. البته اگر فرصت پخت اين غذاي سالم و خوشمزه را نداريد و مايل به خريد آن هستيد، از تازگي، سلامت و بهداشتي بودن آن اطمينان حاصل كرده و سپس نسبت به خريد آن اقدام كنيد.


:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در یکشنبه بیست و چهارم آبان 1388 و ساعت 3:35

 


شربت آلبالو و رب آلبالو


رب آلبالو

شربت آلبالو

 

دوستان اين هفته ميخوام يه ابتكار جديدمو در اختيارتون قرار بدم

رب آلبالو :

دم آلبالو رو جدا كرده تميز ميشوريم  هسته اونا رو در آورده آلبالو ها رو توي ظرف لعابي ريخته ميذاريم يكي دو جوش بخوره و حسابي آب بندازه  اونو تو صافي ميريزيم و آب اونو جدا كرذه آلبالو رو توي ميكسر ميريزيم تا كاملا" له ونرم بشه

بعد اونو توي ظرفي حرارت ميديم تا غليظ بشه و وقتي سرد شد توي شيشه در دار تميز ميريزيم و در يخچال نگهداري ميكنيم و از اين رب خوشرنگ و خوشمزه توي غذا استفاده كنين .

شربت آلبالو :

آب آلبالو رو هم توي ظرفي لعابي روي حرارت ملايم ميزاري و مراقبيم نسوزه در حدي كه غليظ شد ميذاريم سرد بشه و توي شيشه مناسبي ريخته

و هر زمان هوس شربت آلبالوي سالم بدون شكر و قند كردين كمي از  اين شيره غليظ رو باعسل مخلوط ميكنيم و با آب خنك نوش جون ميكنيم 

نوش جون



:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در شنبه دهم مرداد 1388 و ساعت 12:27

 


جایگزین کره مربا

یه شکلات متفاوت

جایگزین مربا های شکری ، کره_ مربا، حلوا_ ارده و....


مواد لازم :

ارده                                          1 پیمانه

شیره انگور                                  1/4 پیمانه 

هل ساییده                                  1/4 قاشق چایخوری (در صورت تمایل)

روش تهیه:

ارده رو در کاسه ریخته، نیمی از  شیره رو اضافه کرده با چنگالی بهم میزنین کمی از اون چشیده اگر شیرینیش  مناسب بود هل رو هم اضافه میکنین

چون غلظت شیره انگور ها متفاوته  آونقدر شیره اضافه میکنین تا مورد پسند تون بشه .دقت کنین مواد کاملا" با هم مخلوط بشه .اگه صبر کنین میبینین مواد با بهم زدن داره سفت میشه .حالا کافیه دیگه زیاد بهم نزنین چون اگه باز هم بزنین ماده شما سفت و سفت تر میشه اونقدر که روغنش جدا میشه .

حالا شکلات فوق العاده خوشمزه ای آماده کردین اونو تو ظرف گرستان یا چینی قشنگی بریزین ، روشو با خلال مغز پسته ،فندق ، گردو و بادام تزیین کنین و  با نان سنگک کنجدی تازه نوش جون کنین 

نکته :

این شکلات رو میتونین به میزان بیشتر و البته با رعایت نسبت مواد درست کنین در شیشه تمیز وخشک ریخته و در یخچال آماده داشته باشین حتی میتونین به جای کره مربا با خودتون به سفر ببرین . یه وعده غذایی کامله و صبحانه و شام خوبیه .خودم چون از محصولات شکری ، کارخونه ای و بعضی مواد غذایی مشکوک استفاده نمیکنم تو سفرهای داخلی وحتی خارجی باخودم برداشتم و لذت بردم . 

  این پست به درخواست یکی از خونندگان عزیز وبلاگ نوشته شده تا دهنش شیرین بشه و ادامه خواهد داشت
                        

                                                                                   نوش جون




:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در پنجشنبه بیست و دوم اسفند 1387 و ساعت 22:34

 


اگه شیرینی پزی بلد نیستین !. شیرینی پزی بدون فر بدون شکرو...




اگه عاشق شیرینی هستین

ولی

شیرینی پزی بلد نیستین

اگه وقت ندارین

اگه باید شیرینی بدون قند و شکر بخورین  

اگه از رژیم سلامتی دکتر روازاده ، جمشید خدادادی و رژیم های بدون شکر و شیرین کننده های مصنوعی  پیروی میکنین 

اگه دانشجو هستین و عاشق شیرینی

واگه ....

دستور یه شیرینی فوری رو  میدم که هیچکی باورش نمیشه اینو نپختین اما شما اونو درست کنین و همه رو غافلگیر کنین

مواد لازم :

آرد نخودچی                                 نیم کیلو

شیره انگور                                   2 پیمانه

کنجد بی پوست کم تف داده             2  "

ارده                                           1 پیمانه

وانیل                                          کمی

هل ساییده                                  کمی 

زعفران                                          "

گلاب                                         1/2 پیمانه

مغز بادام خلال                             1/2 پیمانه

روغن حیوانی اگه دوست دارین         2 - 3 قاشق

روش تهیه :

  کنجد را در ظرف پیرکس گودی ریخته  ،شیره انگور رو اضافه کنین هل ، وانیل ، گلاب ، دارچین ، زعفران ، روغن  و ارده رو هم اضافه کرده خوب مخلوط میکنین

آرد نخودچی رو کم کم اضافه کنین و مخلوط کنین اونقدر هم بزنین و ماساژ بدین که وقتی گلوله ای تو دست درست میکنین به دست نچسبه اگه شل بود یا به دست چسبید فقط آرد اضافه کنین 

 حالا گلوله های کوچک کف دست درست کرده و یک خلال بادام رو تا نیمه توش فرو کنین و تو ظرف شیرینی خوری بچینین

این شیرینی با انواع : شیره خرما، کشمش و انگور وعسل درست میشه من با شیره انگور و کشمش درست کردم فوق العاده شده

داخل اون میتونین زنجبیل و انواع مغز گردو بادام فندق و پسته و بادام هندی بذارین بیرون اونو با کنجد و انواع مغز ها و نارگیل تزیین کنین و روش سلفون بکشین .

این شیرینی رو تو ظرف در بسته مدتها میشه نگهداری کرد و به سفر برد 




:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در سه شنبه بیستم اسفند 1387 و ساعت 17:14

 


حیرت میکنی ... !!!..

شیرینی... آدم  و... حوا


( سمنو شیرینی که فقط و فقط از گندم درست شده )

مواد لازم  :

گندم مرغوب امسالی                               200 گرم

آرد کندم بدون نمک                                   1  کیلو

خلال بادام اگه دوست دارین                         100 گرم

روش تهیه :

گندم رو تمیز کرده  خوب میشوریم و  24   ساعت خیس میکنیم بعد توی یه پارچه یا کیسه پارچه ای ریخته داخل ظرفی میذاریم دسمال باید دائما" مرطوب باشه و مرتب اونو کنترل میکنیم تا جوانه بزنه

هر وقت 2 - 3 سانت جوانه زد اونو تو سبد استیل یا چوبی ریخته یه دسمال مرطوب روش میکشیم و باز مراقبت میکنیم تا جوانه ها نقره ای رنگ بشه ولی نباید سبز رنگ بشه . خوب حالا وقت اونه که تو چرخ گوشت یا هر وسیله مناسب دیکه گندم رو چرخ کنین و مقداری آب روش بریزین تا شیره کندم در بیاد هر بار اونو فشار داده آبشو بگیرین و دوباره کمی آب بریزین رو گندمهای له شده و باز شیره اش رو صاف کنین 

این کار 3- 4  بار تکرار کنین و شیره گندم رو صاف کنین

آرد گندم رو کمی تف بدین تا بوی خامی نداشته باشه و با شیره  گندم خوب مخلوط کنین الان اگه بچشین کاملا" بی مزه ست

مخلوط رو تو ظرف مسی و  اگه ندارین تو ظرف لعابی ریخته رو گاز بذارین و  هم میزنین تا جوش بیاد ، اگه خواستین 100 گرم خلال بادام داخل اون بریزین . بادامی که تو سمنو بجوشه و تو ظرف مسی بپزه ،خاصیت درمونی داره

  بعد از جوش اومدن شعله رو کم میکنین و 1ربع ،1 ربع هم بزنین ،؛؟ هرچی بگذره مزه این مخلوط شیرین و شیرین تر میشه

هروقت بقدر کافی غلیظ شد کاملا"زیزش رو کم کرده با حرارت خیلی کم 2 تا 3 ساعت دم میکنیم

تزیین سمنو :

وقتی آماده و سرد شد تو ظرف بستنی خوری قشنگی بریزین روشو با خلال پسته وبادام تزئین کنین حیرت انگیزه که این ماده بدون ذره ای شیرین کننده شیرین شده

خواص سمنو و بادامش رو تو پست قبلی سمنو آی سمنو بخونین

                                                                             نوش جون






:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در شنبه هفدهم اسفند 1387 و ساعت 6:10

 


سمنو آی سمنو


تزیین سفره هفت سین با غذای بهشتی

سمنو


چون عید قشنگ نوروز نزدیکه یه شیرینی سنتی که از اجدادمون بهمون رسیده و از ملزومات سفره هفت سین هست با خواص درمانی معرفی میکنم واستون .

انصافا"یه شیرینی قنادی اسم ببرین و بگین خاصیت درمانی داشته باشه !!!....؟...

تعجب نکنین

سمنو را از عصاره جوانه گندم تازه و آرد کامل گندم تهیه مى کنند. سمنو خوشمزه وشیرین است و این در حالى است که به آن هیچ نوع ماده شیرین کننده اضافه نمى کنند. علت شیرینى آن ترکیب عصاره جوانه گندم با آرد کامل است که طعم شیرین به آن مى دهد. مواد و ویتامین هاى موجود در گندم و جوانه آن ارزش غذایى فراوانى دارد. سمنو به سلامت افراد و پیشگیرى از پاره اى از بیماریها کمک مى کند. جدول زیر به بررسى مواد مفید آرد و عصاره و مقایسه آن با آرد تصفیه شده نشان مى پردازد. سمنو داراى ویتامین هاى K-E-A و گروه ویتامین هاى B12,B8, B5, B3, B1 و مواد مهم دیگر مانند: فسفر، کرومیوم، روى، سلنیوم، آهن و مس است.


سمنو مغذى و انرژى زا است و بویژه براى ورزشکاران پرورش اندام بسیار مفید است.

سمنو داروى طول عمر و آرامش اعصاب است. سمنو شیرافزا است از این رو هم براى مادران شیرده و هم به علت مقوى بودن براى زنان باردار بسیار مفید است.

از دیگر موارد مفید درمانى سمنو مى توان به اثرات شفابخش آن در درمان 

سوءهاضمه، نازایى، سختى زایمان، سنگ کیسه صفرا و اختلال صفرا، پادرد، کندى ضربان قلب، ریزش مو، لاغرى، یبوست، واریس، قندخون و دیابت، رشد قد، بى خوابى عصبى، احتلام، تصلب شرائین و کلسترول، ضعف حافظه، بیماران دوره نقاهت، S.M، بهت زدگى، پرکارى تیروئید، اسکیزوفرنیا، سایکوز، فسفات در ادرار، خون ادرارى، ترمیم زخم ها، فلج مغزى، مقاومت در برابر عفونت، بهبودى زخم هاى قرنیه، بیمارى رینود، اکرودینى، کولى باسیلوز، برى برى، شارکو، هوابلعى، مخملک، کوریزاى مزمن، پیستوریازیس، ورم دستگاه تناسلى، تب برفکى، ورم میزراه، سرگیجه هاى منى پر، کم خونى هیپوکروم، آرتروز، ورم زبان همراه بار، آرتریت پا و شبیکه، پارکینسون، عوراض یائسگى، پورپورا، اسپرو، اسکروفولوس، هپاتیت، یرقان، یرقان نوزادى، کمک به ترمیم شکستگى استخوان و عقیم بودن،

به عنوان غذا و کمک درمانى مفید و مؤثر است.

در داخل این غذاى بهشت که تزئین بخش سفره هفت سین است، بادام هاى شیرین (سنگى) مى ریزند که نماد و مایه برکت است. این بادام ها را پس از پختن از سمنو خارج مى کنند، تعدادى از آنها را به عنوان برکت کیف پول در داخل کیف پول قرار مى دهند تا باعث فراوانى پول و ثروت گردد.

بادام ، حاوى ویتامین E و۱ B و مقدار فراوانى از فسفر، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، گوگرد، سدیم، آهن، قند، مواد ازته و چربى است که به هنگام طبخ سمنو، جذب آن شده و باعث مقوى شدن بیشتر این غذا مى گردد. مصرف سمنو باعث تقویت عمومى بدن بویژه استخوان ها مى گردد و غذاى بسیار مفیدى براى زنان بویژه زنان باردار، بچه شیرده و یائسه محسوب مى شود.


منبع : کتب طب سنتی




:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در جمعه شانزدهم اسفند 1387 و ساعت 17:39

 


شیرینی بدون قند بدون شکر بدون سم و....
 

شیرینی مقوی 

بدون قند بدون شکر بدون سم و....

 

 نزدیک عیده و بازار شیرینی و شیرینی پزی حسابی داغ و بعضی دوستان که غذاهای مشکوک و نا سالم رو از برنامه غذایی شون حذف کردن سخت دنبال یافتن جایگزین های مناسب و مفید ند .حالا بیشتر سوالها اینه که واسه شیرینی عید چکار کنیم ؟مخصوصا"کسانی که کتاب ۱۵ روز تا سلامتی (جمشید خدادادی )رو خوندن و تصمیم قاطع گرفتن که دیگه شیرینی قنادی نخورن

 

اگه  این سوال شما هم هست ؟...پس ...با ما باشین و این شیرینی رو تهیه کنین

مواد لازم :

نان تازه حتی الامکان کم نمک                                       ۱ کیلو

ارده                                                                          ۲ پیمانه

عسل (واسه دیابتی ها فقط عسل  )، شیره انگور ،کشمش یاخرما       ۲ پیمانه

روغن حیوانی یا کره محلی  یا روغن زیتون بی بو              ۵ قاشق

وانیل و زعفران آبکرده                                                   کمی

دارچین، زنجبیل و هل ساییده                                       به مقدار دلخواه

گلاب اعلی                                                                ۲ /۱ پیمانه

۴ مغز خرد شده (پسته،بادام ،گردو  و فندق)                    ۳/۱ پیمانه

خلال بادام و پسته                                                     ۲/۱ پیمانه

روش تهیه:

نان را در هوای آزاد یا توستر یا فر خشک کنین و تکه تکه کرده و آسیاب کنین،بقدری که آرد درشتی بشه چون نمیخوایم پودر نرم بشه .(ضمنا" نونی بخرین که خمیر نباشه و خوب پخته باشه)

داخل کاسه بلورین بزرگی ۳پیمانه از پودر نان   ریخته ارده و ۱ پیمانه عسل یا شیره ای که دارین رو اضافه کنین و با قاشق مخلوط رو بهم بزنین

گلاب ، زعفران ، دارچین  ،هل و وانیل رو اضافه کرده روغن یا کره رو هم کمی آب میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم  ۴مغز رو هم اضافه میکنیم

عزیزان ازین مرحله آستینا رو بالا زده  دستاتونو تمیز شسته شروع میکنین مالش دادن از مخلوط کمی بچشین ، اگه شیرینیش کم بود بتدریج اونقدر عسل یا شیره اضافه کنین تا مطلوب بشه و اگه مواد شل بود بتدریج پودر نان اضافه کنین و خوب مالش بدین. اندازه مواد  وقتی متناسبه که گلوله کوچکی بردارین و تو دست قلقلی کنین  به دست نچسبه .

حالا با سلیقه خودتون ظرف مناسبی انتخاب کرده گلوله های کوچکتر از گردو بردارین تو دست قلقلی کنین و یه خلال پسته یا بادام تا نیمه داخل اون فرو کنین

البته شما  آقایون و خانومای با سلیقه میتونین شکلهای متفاوتی به این شیرینی بدین

                                                                          نوش جونتون

 

 

 

  

 

 



:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در سه شنبه سیزدهم اسفند 1387 و ساعت 18:27

 


بیایم بالا .....


امروز ...

یه تیکه زمینی رو دیدم که تقریبا تازه آسفالت شده بود

چیزی که منو تکون داد دیدن این صحنه بود :

وسط اون آسفالت یه بوته کوچولوی سبز دل آسفالت سخت رو شکونده بود و رشد کرده بود!!!

به خودم گفتم یعنی از این بوته کوچیک کمتری ؟

اون میتونه از دل تاریک خاک بیرون بیاد و لایه سنگین آسفالت رو بشکنه و رشد کنه

اما تو هنوز تو لایه تاریک جهل خودت موندی و خبر نداری بالاسرت پشت این لایه هایی که خودت جلوی خودت گذاشتی چه خبره

.....وقتش نیست سبز بشی و جوانه بزنی؟

                                                                                                          از وبلاگ کلمات عاشقانه خداوند




:: موضوعات مرتبط: شیرینی، شربت، مربا

نوشته شده توسط عسل در سه شنبه بیست و نهم بهمن 1387 و ساعت 19:51

 


مطالب پیشین

حلوای عسل
کی انبه دوست داره؟
خورش هویج
کلوچه سنتی بپزین

رشته پلو با برنج قهوه ای کاملا گیاهی
خواص الو بخارا
تاس کباب گیاهی
معجون 4 مغز فوق خوشمزه...
خوراک بادمجان
سوپ بلغور شیر با آلو
نکته طلایی برای پخت برنج قهوه ای:
روش پخت برنج قهوه‌ای
نخود پلو
ماهی شیــــر با سس مخصوص
آش ماست
تاس کباب گیاهی
کوفته تبریزی
آش کما (کمای)
خورش کنگر کاملا گیاهی



درباره


محصولات


لوگوی ما



جستجو

     

صفحه اصلي |  پست الکترونيک |  اضافه به علاقه مندي ها |  ذخيره صفحه |  لينك آر اس اس  |  طراح قالب

 

Powered By blogfa.com Copyright © 2009 by asalin
Design By : wWw.Theme-Designer.Com