قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ

 

صفحه اصلی

اخبار طب و تغذیه

مقالات

محصولات

 
  خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی

منوی اصلی
لينکهاي سريع
صفحه نخست
ايميل ما
آرشيو مطالب
عناوین مطالب وبلاگ
محصولات سلامتی
موضوعات
خوردني‌هاي مجاز
خوردني‌هاي غير مجاز
آشپزخونه سالم
خواص خوراکی‌ها
دانستني‌هاي با نمك
شیرینی، شربت، مربا
درمان ساده بيماريها
نون و نونوايي تو خونه
آشپزي ابتكاري 1
آشپزي ابتكاري 2
غذای محلی و ملل
رايحه درماني
دمنوش
سس، سالاد
مزاج‌ها
ویتامین‌ها
من يار مهربانم

محصولات

آرشیو ماهانه
مرداد 1392
تیر 1392
خرداد 1392
اسفند 1391
بهمن 1391
دی 1391
آبان 1391
مهر 1391
شهریور 1391
مرداد 1391
اردیبهشت 1391
فروردین 1391
ادامه ی آرشیو ماهانه

لينک دوستان


آمار بازدید

تبلیغات





حموس ، غذاى لبنانى
حموس ، غذاى لبنانى


 

 

 

 

 مواد لازم برای 6 نفر:

 نخود پاک کرده و خیس کرده                           500گرم

روغن كنجد                                                  1لیوان

 سیر پوست کرده                                          1بوته

 نمك                                                           بمقدار كافی

آب لیمو ترش  تازه                                          1عدد

لیموترش حلقه شده                                       1 عدد

زیتون سیاه                                                   کمی

گوجه فرنگی حلقه شده                                  1عدد

فلفل قرمز پودر                                               کمی

طرز تهیه:

         نخود را پخته، پوست آنرا می‌گیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و سیر و  نصف قاشق نمك كاملا می‌پزیم و در خرد کن برقی خرد می‌كنیم. نخود باید کاملا پخته باشد كه پس از چرخ كردن، هیچ زبری نداشته باشد.

         روغن كنجد را كم كم داخل نخود ریخته و به هم می‌زنیم تا روغن كاملا جذب نخود شود. آب لیمو را با نخود مخلوط می‌كنیم. و نمك آن را اندازه می‌كنیم. حموس بدست آمده را در یك ظرف مناسب گود  می‌ریزیم، رویش را صاف می‌كنیم و فلفل قرمز را روی آن می‌پاشیم. باگوجه فرنگی و لیموی حلقه شده و زیتون  تزیین میکنیم .

مزاج غذا :

نخود  و سیر و روغن زیتون و فلفل و نمک :  گرم و خشک  

لیموترش و گوجه فرنگی :  سرد و تر   

مجموعا این غذا بسیار گرم است .   



:: موضوعات مرتبط: غذای محلی و ملل

نوشته شده توسط عسل در شنبه سی ام مرداد 1389 و ساعت 2:23

 


مطالب پیشین

حلوای عسل
کی انبه دوست داره؟
خورش هویج
کلوچه سنتی بپزین

رشته پلو با برنج قهوه ای کاملا گیاهی
خواص الو بخارا
تاس کباب گیاهی
معجون 4 مغز فوق خوشمزه...
خوراک بادمجان
سوپ بلغور شیر با آلو
نکته طلایی برای پخت برنج قهوه ای:
روش پخت برنج قهوه‌ای
نخود پلو
ماهی شیــــر با سس مخصوص
آش ماست
تاس کباب گیاهی
کوفته تبریزی
آش کما (کمای)
خورش کنگر کاملا گیاهی



درباره


محصولات


لوگوی ما



جستجو

     

صفحه اصلي |  پست الکترونيک |  اضافه به علاقه مندي ها |  ذخيره صفحه |  لينك آر اس اس  |  طراح قالب

 

Powered By blogfa.com Copyright © 2009 by asalin
Design By : wWw.Theme-Designer.Com