قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ

 

صفحه اصلی

اخبار طب و تغذیه

مقالات

محصولات

 
  خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی

منوی اصلی
لينکهاي سريع
صفحه نخست
ايميل ما
آرشيو مطالب
عناوین مطالب وبلاگ
محصولات سلامتی
موضوعات
خوردني‌هاي مجاز
خوردني‌هاي غير مجاز
آشپزخونه سالم
خواص خوراکی‌ها
دانستني‌هاي با نمك
شیرینی، شربت، مربا
درمان ساده بيماريها
نون و نونوايي تو خونه
آشپزي ابتكاري 1
آشپزي ابتكاري 2
غذای محلی و ملل
رايحه درماني
دمنوش
سس، سالاد
مزاج‌ها
ویتامین‌ها
من يار مهربانم

محصولات

آرشیو ماهانه
مرداد 1392
تیر 1392
خرداد 1392
اسفند 1391
بهمن 1391
دی 1391
آبان 1391
مهر 1391
شهریور 1391
مرداد 1391
اردیبهشت 1391
فروردین 1391
ادامه ی آرشیو ماهانه

لينک دوستان


آمار بازدید

تبلیغات





کته گوجه

 کته گوجه

http://www.mydocument.ir/uploads/tomato.jpg

این یه غذای ساده و دم دستیه که خیلی خوشمزه و  کم دردسر و کم هزینه است  و اگه گوجه سالم گیرتون اومد و به گوجه فرنگی حساسیت ندارین میتونین این کته رو بپزبن و لذت ببرین .

مواد لازم :

برنج ایرانی                                          3 پیمانه

گوجه فرنگی محلی سالم                        6 عدد

پیازخرد شده                                        1 عدد

روغن زیتون                                           10 قاشق

نمک دریا :                                            1 قاشق

روش پخت :

گوجه ها را تمیز شسته ، قسمت زرد بالای گوجه فرنگی را کاملا عمقی با نوک چاقو بگیرید و دور بیندازید .گوجه فرنگی ها را (در صورت تمایل پوست بگیرید)  رنده کرده و باپیاز و روغن و نمک میگذاریم کمی بپزد و آب بیندازد .حالا برنج شسته را هم اضافه کرده و آب برنج را اندازه میکنیم و به روش کته میپزیم و بعد کته را دم کرده و نوش جان میکنیم .

مزاج غذا :

برنج : سرد و خشک         گوجه فرنگی : سرد و تر

پیاز و نمک و روغن زیتون : گرم و خشک 

مجموعا طبع  این غذا سرد است و بهتر است در کنار آن از مواد غذایی گرم استفاده کنید




:: موضوعات مرتبط: آشپزي ابتكاري 2

نوشته شده توسط عسل در چهارشنبه هشتم تیر 1390 و ساعت 6:8

 


مطالب پیشین

حلوای عسل
کی انبه دوست داره؟
خورش هویج
کلوچه سنتی بپزین

رشته پلو با برنج قهوه ای کاملا گیاهی
خواص الو بخارا
تاس کباب گیاهی
معجون 4 مغز فوق خوشمزه...
خوراک بادمجان
سوپ بلغور شیر با آلو
نکته طلایی برای پخت برنج قهوه ای:
روش پخت برنج قهوه‌ای
نخود پلو
ماهی شیــــر با سس مخصوص
آش ماست
تاس کباب گیاهی
کوفته تبریزی
آش کما (کمای)
خورش کنگر کاملا گیاهی



درباره


محصولات


لوگوی ما



جستجو

     

صفحه اصلي |  پست الکترونيک |  اضافه به علاقه مندي ها |  ذخيره صفحه |  لينك آر اس اس  |  طراح قالب

 

Powered By blogfa.com Copyright © 2009 by asalin
Design By : wWw.Theme-Designer.Com